skip to Main Content

Welkom op de FAQ-pagina van mijn website. Op deze pagina vindt je meest gestelde vragen over de diensten en producten. Komt jouw vraag hier niet voor? Geen nood! Voel je vrij om mij te contacten. Op de contactpagina vind je alle informatie over mijn contactgegevens.

Hoeveel sieraden moet ik tegelijkertijd dragen?

Het juiste sieraad op de juiste plek dragen is niet altijd makkelijk. Voor sommige vrouwen is het een overdrijving, omdat ze te veel sieraden tegelijkertijd gebruiken. Voor sommigen zorgen te weinig sieraden ervoor dat ze er voor bepaalde gelegenheden onder gekleed uitzien. Er is geen vaste regel voor het aantal sieraden dat je zou dragen. Om te begrijpen hoeveel sieraden je moet dragen, moet je een aantal specifieke regels volgen.

Hoe zorg ik voor mij sieraden?

Om je sieraden een lange tijd te gebruiken, moet je het weghalen voor je naar bed gaat en gaat zwemmen en baden. Dit voorkomt slijtage, verkleuring en scheuren. Gebruik geen zeep met alcohol om je sieraden te wassen .je kunt het in warm weter enkele minuutjes laten zitten.

Welke stenen zijn het beste voor een verlovingsring?

Alle stenen hebben een hardheidsfactor gebaseerd op de schaal van Mohs. Hoewel diamanten het hoogst scoren (een statige 10), blijven robijnen en saffieren niet ver achter, waardoor ze geweldige keuzes zijn. Hoewel je veel vintage ringen ziet met smaragden, opalen en parels, zijn ze zeker gevoeliger, dus ik raad ze niet aan voor een verlovingsring die je elke dag wilt dragen.

Kan ik sieraden dragen als ik een allergie heb voor metaal?

Voor mensen met metaalallergieën kan elke metalengehalte een probleem vormen. De meeste van mijn sieraden zijn 14k goud, wat betekent dat andere metalen aanwezig zijn voor extra sterkte en om de kleur te laten zwaaien – wat standaard is voor alle sieraden. Afhankelijk van jouw gevoeligheden kunnen andere metalen in de legering reacties veroorzaken, hoewel nikkel het meest voorkomt. Sommige mensen hebben geen problemen met 14k geel goud of met zilver – het hangt allemaal af van waar je gevoelig voor bent! Neem contact op met mij als je meer vragen hebt.

Wat is edelmetaal?

Een edelmetaal is een metaal met een zeldzaam metalen chemisch element en is daardoor van grote economische waarde. Edele metalen zijn minder reactief dan de meeste elementen, hebben een hoge glans en hebben hogere smeltpunten dan andere metalen. Goud, platina en zilver worden beschouwd als waardevolle metalen en worden veel gebruikt in sieraden. Elke edelmetaal draagt bij aan jouw schoonheid en dat garandeer ik.

Ik heb een klacht, waar kan ik die indienen?

Als je een klacht hebt over een product of dienst, neem dan gerust contact op met mijn klantenservice en ik zal zo snel mogelijk op je klacht reageren.

 

Back To Top
×Close search
Search