skip to Main Content

Hallo, en welkom bij het verhaal achter mijn werk. Ik ben Kayle een jonge en gemotiveerde dame. Ik ben een grote fan van schoonheid, dus ik geloof dat schoonheid geen leeftijd of tijd heeft. Mijn liefde voor beauty en juwelen begon als vanaf mijn tienerjaren. Ik begon al vanaf mijn tienerjaren mijn eigen juwelen te maken. Ik kreeg altijd complimenten voor mij creativiteit.

Middels deze website probeer ik jonge dames en vrouwen bewust te maken van hun schoonheid. Het maakt niet uit hoe oud je bent, blijf je zelf onderhouden. De glans moet je als vrouw altijd hebben.

Op de website kun je verschillende artikelen lezen over uiteenlopende onderwerpen. Deze teksten heb ik zelf geschreven, na onderzoek. Als je vragen hebt, mag je mij ook altijd contacten.

Mijn filosofie in het leven heeft te maken met vier aspecten n.l.:

Creativiteit en zelfuitdrukking

Ik ben van mening dat iedereen de persoonlijke stijl verdient die traditioneel beperkt is tot de persoonlijke juwelierservaring.

Grote waarde

Door elke bestelling te maken zoals deze binnenkomt en de behoefte aan voorraad te elimineren, krijg je stukken van hogere kwaliteit tegen betere prijzen.

Echte transparantie

Ik ken de kwaliteit van elke steen dat ik gebruik en vind dat jij ook op de hoogte moet zijn. Wanneer ik een bestelling opneem, vertel ik ook met welke steen het gemaakt wordt.

Teruggeven

Ik doneer een deel van mijn verkoop aan een instantie die het hard nodig, zoals de kinderhuizen en bejaardentehuizen.

Back To Top
×Close search
Search