skip to Main Content

Juwelen trends

juweel

Photo by Eric Fung on Unsplash

Hoe we eruitzien is altijd al belangrijk geweest en wordt in een tijd van influencers, Instagram en andere sociale media met de dag belangrijker. Het dragen van sieraden is een eeuwenoude manier, waarop we onze uitstraling beïnvloeden en waarmee we met behulp van fijne details er nog beter uitzien. 

Met bijvoorbeeld bijzondere oorbellen of een ketting kun je jouw outfit er compleet anders uit laten komen en helemaal de show stelen. Alhoewel het dragen van sieraden niet iets nieuws is en al honderden jaren bestaat, zijn er ook diverse trends te ontdekken in deze industrie. Graag behandelen wij een aantal sieraden trends in dit artikel.

Speel met je uitstraling door creatief te zijn met gekleurde oorbellen

Met oorbellen heb je een sieraad in handen, waarmee je zeer creatief kan zijn en die qua stijl ook aan verandering onderhevig is met betrekking tot diverse trends. Op het gebied van kleurgebruik in oorbellen zijn er een aantal zeer duidelijke trends waarneembaar. Zoals in de jaren 90 ook wel zichtbaar was, mag er tegenwoordig meer uitdagender gespeeld worden met het kleurgebruik. Fellere en opvallende kleuren op oorbellen raken weer in de mode, waardoor je meer mogelijkheden hebt om op een speelse manier accenten in je uitstraling aan te brengen.

Tip: Juwelen Leuk en Goedkoop zonder verzendkosten

Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan kleuren, zoals oker, bordeaux en andere geel- en ook blauwtinten. Een andere trend op het gebied van oorbellen zijn de zogeheten earcuffs. Dit type oorbellen vallen over het oor heen en is een nieuwe variant van oor decoratie. In verschillende patronen en vormen kan deze earcuff over het oor of de schelp heen gedragen worden. Naast de earcuffs zijn ook grotere oorbellen weer helemaal hip dit jaar. Hierdoor springen oorbellen een stuk meer in het oog. De grotere type oorbellen is niet een trend die we voor het eerst zien en was een aantal jaren geleden ook al waarneembaar. Na een dipje zijn de grote oorbellen nu weer helemaal hot!

Goud wint het van zilver op alle type sieraden

Naast de meer fellere en opvallende kleuren op het gebruik van oorbellen zien we al sinds een langere periode, dat bij sieraden in het algemeen goud het stokje overneemt van zilver. Zowel op het gebied van armbanden, kettingen, ringen en oorbellen zien we deze kleurtrend terug. Met goud vallen jouw sieraden net even wat meer op en kun je accenten aanbrengen die met zilver minder goed zichtbaar zijn. 

Goud blijft natuurlijk altijd een nette uitstraling hebben en is van oudsher de kleur voor sieraden. Op het gebied van zonnebrillen zien we ook weer een trend terugkomen van een aantal jaren geleden. Het motto hoe groter hoe beter is weer helemaal terug. De grote zonnebrillen zijn weer helemaal in en zullen de komende periode weer de dienst uit maken op de stranden en terrassen.

Back To Top
×Close search
Search